Blog

Dress to Impress

Waar koop je lingerie/ showgirl outfits? Palmyra neemt je mee in haar tips and tricks Burlesque is een podiumkunst die dans, strip en tease omvat, maar net zoals bij heel wat podiumkunsten is de total…

Burlesque Self-care Challenge: week 5

#BurlyCare week 5: ontdek de tips en tricks die je helpen bij het succesvol volbrengen van de laatste week van de Burlesque Self-care 30 day challenge!

Bend and Flex
Warming Up met Sassy Curlicue: de work-out editie

Leer op een verantwoorde manier je lenigheid te verbeteren met deze tried and true tips en tricks van Sassy Curlicue! Vandaag: Burlesque Aerobics!

Bend and Flex
Warming Up met Sassy Curlicue: Focus op de Rug

Leer op een verantwoorde manier je lenigheid te verbeteren met deze tried and true tips en tricks van Sassy Curlicue! Vandaag: Focus op de rug!

Burlesque Self-care Challenge: week 4

#BurlyCare week 4: ontdek de tips en tricks die je helpen bij het succesvol volbrengen van de vierde week van de Burlesque Self-care 30 day challenge!

30 dagen Self-care Challenge week 3
Burlesque Self-care Challenge: week 3

#BurlyCare week 3: ontdek de tips en tricks die je helpen bij het succesvol volbrengen van de derde week van de Burlesque Self-care 30 day challenge!

Bend and Flex
Warming Up met Sassy Curlicue: de Grand Écart

Leer op een verantwoorde manier je lenigheid te verbeteren met deze tried and true tips en tricks van Sassy Curlicue! Vandaag: de Grand écart!

30 day challenge week 2
Burlesque Self-care Challenge: week 2

#BurlyCare week 2: ontdek de tips en tricks die je helpen bij het succesvol volbrengen van de tweede week van de Burlesque Self-care 30 day challenge!

Bend and Flex
Warming Up met Sassy Curlicue: de Straddle Split

Leer op een verantwoorde manier je lenigheid te verbeteren met deze tried and true tips en tricks van Sassy Curlicue! Vandaag: de straddle split!

BurlyCare week 1
Burlesque Self-care Challenge: week 1

#BurlyCare week 1: ontdek de tips en tricks die je helpen bij het succesvol volbrengen van de Burlesque Self-care 30 day challenge!

Burlesque Self-care Banner
Burlesque Self-care Challenge

Hier vind je het overzicht van de #BurlyCare Burlesque Self-care 30 dagen challenge. Are you up to it?

Bend and Flex
Warming up met Sassy Curlicue

Leer op een verantwoorde manier je lenigheid te verbeteren met deze tried and true tips en tricks van Sassy Curlicue!

Translate »
error: Content is protected !!