Burlesque Self-care Challenge

Gepubliceerd door Cally B. Wilder op

30 dagen Burlesque Self-care challenge van Antwerp Burlesque Academy en Heartfully Conscious

Heartfully Conscious en Antwerp Burlesque Academy slaan de handen in elkaar om je mee door de corona quarantaine te helpen. Mentale gezondheid en self-care zijn in deze stresserende en onzekere tijden des te belangrijker. Daarom hebben we deze 30 dagen Burlesque Self-care challenge samengesteld, opdat elke dag een beetje lief voor jezelf kan zijn 😉

Weet je niet goed waar te beginnen met onze challenges? Check dan zeker elke week ons blog, want elke week lichten we kort de volgende 7 dagen van de challenge toe, met suggesties, handige tips en tricks, en inspirerende voorbeelden.

Challenge week 1: A long-needed journey begins

Challenge week 2: Keep going!

Challenge week 3: Giving up won’t get you there faster…

Challenge week 4: Self-care is Self-love

Challenge week 5: May the Force Be With You


Cally B. Wilder

Cally B. Wilder (ook bekend als Cally Berry) is een goedlachse deugniet, een strenge maar zorgzame Burlesque mom en een administratieve duizendpoot. In haar vrije tijd maakt ze graag haar handen vuil in de keuken en in haar moestuintje, ze leest veel boeken over uiteenlopende onderwerpen en is enorm trots op haar uitgebreide collectie games, DVD's en CD's. Als Burlesque performer staat ze nog in haar kinderschoenen, en momenteel is ze nog tevreden met achter de schermen alles in goede banen te leiden.

Translate »
error: Content is protected !!