Sensual Goddess Course – editie 2

Zet je op de VIP-lijst!
Hey, ik ben Palmyra La Diva, eigenares van Antwerp Burlesque Academy, hulpverlener van opleiding en spirituele ziel. Ben jij iemand die in connectie staat met de eigen intuïtie, die oog heeft voor de tekens van het universum, die mind, body & soul op één lijn tracht te hebben? Dan ben jij aan het juiste adres!
Al van kinds af aan was ik zeer sterk bezig met zingeving. Ik groeide op in een conservatief gezin, waar spiritualiteit werd aanzien als een groot luchtkasteel. Ik werd behoed voor de charlatan die doet alsof ie je hand leest, maar ondertussen met zijn eigen handen in je zakken zit te graaien. “Allemaal flauwekul!” – moest ik meermaals aanhoren. Op zeer jonge leeftijd ervoer ik echter dat er meer was in ’t leven, meer dan hetgeen we concreet kunnen vastnemen en wetenschappelijk kunnen vastleggen. Ik verdiepte me als tiener in hekserij, begon Tarotkaarten te leggen, te pendelen en nog zoveel meer. Ik heb mogen proeven van heel wat verschillende spirituele zaken en zo voor mezelf ontdekt wat bij mij past en mijn hart mee uitdraagt.
Recentelijk heb ik besloten een aanbod te creëren dat anderen helpt om op spirituele wijze een licht op zichzelf te doen schijnen. Een licht dat ons toont what kind of inner work we nog kunnen verzetten, maar ook inclusief de mildheid die we aan de dag mogen leggen. Hoe kunnen we, d.m.v. sensualiteit, spiritualiteit, eens stilstaan bij onze eigen darkness, alsook ontdekken hoe we meer naar het licht kunnen trekken. Awel en toen… Toen ontstond de Sensual Goddess Course. Een mooi online pakket dat dit allemaal omvat en waarbij we een reis maken doorheen onszelf aan de hand van de chakra’s, dans en beweging, de maancyclus,…
Laten we samen die reis maken.
Tot binnenkort!

Veel liefs,
Palmyra La Diva
Eigenares Antwerp Burlesque Academy


Vertel me meer over de Sensual Goddess Course!

De Sensual Goddess Course is een online traject, waarbij je op je eigen tempo vier vooropgenomen modules doorloopt gedurende 13 weken. Daarnaast komen we gedurende elke volle maan live samen via Zoom. Tussendoor is er ook één individueel coachingsgesprek voorzien met Palmyra La Diva, alsook op het einde een samenkomst met de groep om het doorlopen traject in schoonheid af te ronden. De volgende Sensual Goddess Course zal opstarten op 16 april 2022.

Wat mag je verwachten?

  • Je leert je innerlijke danser te ontdekken
  • Verschillende meditaties
  • Kennismaking met de 7 chakra’s en bepaalde blokkades ontdekken, alsook aanpakken
  • Je leert licht te schijnen op je schaduwkant d.m.v. verschillende opdrachten
  • Verschillende oefeningen die focussen op de eigen sensualiteit
  • Intunen met je vrouwelijke en mannelijke energie via verschillende archetypes
  • Connecteren met jezelf en elkaar tijdens live volle maan sessies
  • Inclusief individueel coachingsgesprek en een vlotte bereikbaarheid bij vragen
  • Modules die gedurende één jaar bekeken kunnen worden
  • en nog zoveel meer!

Waarom de VIP-lijst?

Als jij je nu op de VIP-lijst plaatst krijg je 100 EUR korting, alsook een growth journal dat jij kan gebruiken bij het maken van de opdrachten gedurende de course. Die laatste wordt je bezorgd per post.

Daarnaast krijg jij op woensdag 16 februari 2022, een week voordat de inschrijvingen open gezet worden voor iedereen, alvast een inschrijflink door. Zo ben jij zeker van jouw plekje!

Translate »
error: Content is protected !!