Chairdance lessenreeks: september t.e.m. december 2024 (VOLZET!)

240,00

Chairdance lessen in Antwerpen voor iedereen die zich zelfzeker wilt uiten d.m.v. het gebruik van de chair als prop op dinsdagen van 19u00 tot 20u15.

Uitverkocht

Beschrijving

Opgelet, deze lessenreeks is VOLZET!
Kom je graag op de wachtlijst te staan? Stuur ons dan een mailtje op info@antwerpburlesqueacademy.com

Antwerp Burlesque Academy biedt een Chairdance lessenreeks aan voor iedereen die graag wilt leren dansen met de chair! Dit is zowel voor beginners als gevorderden toegankelijk, daar er telkens aanpassingen op niveau worden aangeboden.

Deze lessenreeks bestaat uit twaalf lessen, waarin we jou verschillende tricks leren aan de hand van choreo’s, alsook focussen op specifieke poses. Dit groeiproces wordt geleid door Lucid Lucian. Kwaliteit, creativiteit en verbinding maken met jezelf staan daarbij centraal.

Antwerp Burlesque Academy zet sterk in op body positivity en het toewerken naar het (nog) liever zien van jezelf. Het doel is een warme, inclusieve community te creëren, waar iedereen zich ten allen tijde welkom en gerespecteerd voelt (jong/oud, vrouw/ man/ non-binary, slank/ volumineus,…).

Als je je inschrijft voor deze lessenreeks ben je ook in de mogelijkheid om op te treden tijdens onze studentenshow. Dit is optioneel, dus volledig jouw eigen keuze. Meer informatie mag je nog verwachten na jouw inschrijving.

Praktische info:

  • Locatie: ABA HQ, Ballaarstraat 32 te Antwerpen.
  • Data: Dinsdag 17 en 24 september, 1, 8, 15 en 22 oktober, 5, 12, 19 en 26 november, 3 en 10 december 2024
  • Start- en einduur: 19u00-20u15
  • Kan je eens een keertje niet komen mee dansen? Geen probleem, sluit gerust aan bij een andere les van een andere reeks kort daaropvolgend. Opgelet, u kan wel enkel een les inhalen binnen dezelfde lesperiode. Een les overzetten naar een volgende lesperiode kan dus niet. Laat het even weten aan je vaste docent en dan is dat in orde!
  • Sluit je graag aan, maar zou je graag willen betalen via een afbetalingsplan? Dat kan! Contacteer ons even via het contactformulier en dan bekijken we het samen.
  • Een inschrijving is steeds bindend en het te betalen bedrag blijft, ook nadat u zou annuleren, steeds verschuldigd. Meer lees je bij de algemene voorwaarden en het regelement, dat u aanduidt gelezen en goedgekeurd te hebben bij uw inschrijving.

Foto door Elvire Van Ooteghem

Extra informatie

Niveau

Iedereen is welkom!

lesdag en tijdstip

Dinsdag van 19u00 tot 20u15

Duurtijd les

1u15

Lessendata

Dinsdag 17 en 24 september, 1, 8, 15 en 22 oktober, 5, 12, 19 en 26 november, 3 en 10 december 2024

Locatie

ABA HQ
Ballaarstraat 32
2018 Antwerpen

Docent(e)

Lucid Lucian