Let me show YOU how to Burlesque!

Start Burlesque reeksen november-december 2021
Hey, ik ben Palmyra La Diva, eigenaresse van Antwerp Burlesque Academy en gepassioneerd door Burlesque. Ben je klaar voor je eigen Burlesque avontuur, maar stiekem toch een beetje zenuwachtig? I know that feeling!
Zelf wandelde ik heel wat jaren geleden met veel spanning een danszaal binnen om een lesje Burlesque te proberen. Eind 2019 heb ik dan de sprong gewaagd om mijn eigen Burlesque academie op poten te gezet! Mijn droom werd werkelijkheid, mijn passie delen met gelijkgezinde zielen!
Ik leef ervoor om andere enthousiastelingen the art of Burlesque bij te brengen. Niet zeker of jij een Burlesque enthousiasteling bent? Burlesque is niet enkel plezant om te doen, maar de impact dat het heeft op je zelfbeeld is ongewoon prachtig! Je leert jezelf beter kennen, leert liever te zijn voor jezelf en de kracht die in jezelf schuilt te claimen!
Dat Burlesque je met momenten uit je comfortzone haalt staat buiten kijf. Het is ook normaal dat dit soms voor wat weerstand zorgt, maar samen draaien we die knop om. Je komt terecht in een warme en inclusieve groep gelijkgezinde en unieke persoonlijkheden, die samen groeien en plezier maken. We stand strong together, terwijl we de wondere wereld van Burlesque ontdekken.

We ontmoeten elkaar in november!

Veel liefs,
Palmyra La Diva
Eigenaresse Antwerp Burlesque Academy


Vertel me meer over de lessenreeksen!

We bieden lessenreeksen aan in Antwerpen, Mechelen en Hemiksem. In Antwerpen zowel voor beginners (bij ons gekend als Novices) en gevorderden (Debutanten). Het zijn 5 lessen, waarbij we opstarten in de week van 15 november.

Wat mag je verwachten?

  • Verschillende poses om aan te nemen
  • Verschillende wandelpasjes
  • Kennismaking met verschillende expressies die je kan inzetten on stage
  • Je leert je eigen stage persona ontwikkelen
  • Verschillende choreo’s
  • Leren dansen met een prop (bijv. een stoel)
  • Leren strippen op een manier die jou kenmerkt
  • Improvisatietechnieken
  • Technieken om in contact te staan met je eigen sensualiteit
  • en nog zoveel meer!

Waarom de VIP-lijst?

Als jij je nu op de VIP-lijst plaatst krijg je een week vroeger de mogelijkheid om je in te schrijven voor de komende Burlesque reeksen!

Op 27 september, een week voordat de inschrijvingen open gezet worden voor iedereen, krijg jij alvast een inschrijflink door.

Daarnaast ontvang je tijdens de eerste les een cadeautje, als bedankje dat jij er als eerste bij wou zijn.

Translate »
error: Content is protected !!